Tidligere opdateringer

Den 21. februar 2003.
Efter lang tids pause kommer her nu et nyt regelforslag: Effekt-afhængig våbenskade. Forum fungerer OK omend man stadig ikke kan være "permanent" logget ind.

Den 26. januar 2003.
Vores link til forum fungerer mildt sagt upålideligt. Når du bruger linket i menuen kommer der en fejlmeddelese frem. Hvis du klikker på linket i denne meddelelse kommer du til vores forum, på trods af at teksten siger noget andet. Vi beklager problemerne og arbejder fortsat på at løse dem.

Den 24. januar 2003.
Forum fungerer næsten som det skal. Der er dog stadig en enkelt nisse der driller, når man forsøger at være kontinuerligt logget på. Et nyt regelforslag om en underindeling af vores træfområder er kommet til. Læs det her og giv din mening til kende på vores forum.

Den 16. januar 2003.
Undskyld det roder lidt på sitet .. men vi bygger om. Forum er ustabilt og ikke op på "omgangshøjde" .. vi beklager! Vi håber på snarlig orden igen.

Den 13. januar 2003.
Foraet er åbent igen! Forum er midlertidigt flyttet til g-b.dk, hvor det fungerer uden problemer. Alle medlemmer og indl;g er intakte. I mellemtiden arbejder vi videre på ErebAltor.dk og håber på, at vi snart kan flytte Forum tilbage hertil.

Den 18. december 2002.
Så er julen kommet til Ereb! Vi ønsker alle vore besøgende en glædelig jul og et godt nytår!

Den 28. november 2002.
Regelforslaget om INT/KAR-opprioritering er blevet revideret efter den seneste tids diskussion i forum. Læs den nye revision her. Dette forslag er meget vigtigt ved konstruktion af en ny karakter, så husk at undersøge om din SL bruger det.

Den 21. november 2002.
Talrige nyheder er kommet til i ErebNyt. Et regelforslag om hvad der skal til for at slå eller blive slået af hesten, har også set dagens lys (læs det her).

Den 31. oktober 2002.
Erebaltor.dk har nu fået et HELT EGET uafhængigt forum. Takket være en ihærdig indsats fra Torben (vores teknikguru) og Peter (vores næsten-lige-så-meget-teknik-guru) kan vi nu præsentere vores nye forum! Vi beklager at det nu er nødvendigt at tilmelde sig igen-igen. Vi håber, at det nye forum falder i jeres smag og vil blive brugt flittigt. En stor tak skal lyde til Torben og Peter for deres hurtige og effektive arbejde med at få denne forum-løsning til at fungere!

Den 30. oktober 2002.
Filarkivet har fået lidt mere gods. Der er kommet to nye dokumenter - et om heltefærdigheder og et om hvordan man skaber og bestyrer et len. Kig forbi filarkivet og bliv inspireret.

Den 29. oktober 2002.
Så er der kommet et par billeder på siden, fra vores hyggelige DoD-møde. Jeg vil endnu engang takke de der mødte op for en fornøjelig aften. Find linket i menuen - eller klik her!

Den 22. oktober 2002.
Et midlertidigt forum er oprettet på FORUM (iGroups). Vi beklager meget besværet med at man igen skal tilmelde sig....... Dette link skulle føre direkte til diskussionsforummet.

Den 21. oktober 2002.
Så skete det vi længe har frygtet. Groupcare har bekendt kulør og er ikke gratis længere! Det betyder selvfølgelig at vores FORUM ikke kan fungere i den form, det har i øjeblikket. Vi arbejder på at finde et alternativ hurtigst muligt.

Den 16. oktober 2002.
DoD-møde i København. Så er tid og sted blevet fastlagt. Mødet finder sted Torsdag d. 24 Oktober, kl. 19:30 i kælderen på Bryggeriet Apollo (Ved Tivoli). Vi regner med at folk har spist - men Erebaltor.dk byder på et anker af bryggeriets velsmagende, hjemmebryggede øl. Hvis du endnu ikke har meldt din ankomst, så skriv lige på forum hvor mange i kommer. Vi ser med stor glæde frem til en hyggelig aften i Drager og Dæmoners tegn!

Den 9. oktober 2002.
Så er muligheden der for at snakke DoD med folkene fra vores forum - live! For de der har lyst til en snak om DoD - og at få sat ansigter på de faste gæster her på stedet - er muligheden der torsdag d. 24 oktober (ved aftenstide)! Mødet vil finde sted et endnu ikke nærmere defineret sted i københavnsområdet. Har du lyst til at komme forbi, så meld dig til i vores forum. Nærmere detaljer følger, når sted og præcis tid er fundet.

Den 26. september 2002.
Erebaltor.dk giver nu mulighed for at din gruppes materiale (eventyr, krøniker, personbeskrivelser etc.) kan få en egen afdeling her på siden. Skriv et introduktionsafsnit om din gruppe (f.eks. lidt om hvem i er og hvordan i startede) og find gerne på et navn der kan repræsentere jer. Send det hele til erebaltor.dk. Den nye afdeling for eksternt materiale er et forsøg, der kommer til at forløbe frem til årsskiftet 2002/2003 - men bliver selvfølgelig permanent, hvis interessen er stor. Erebaltor.dk forbeholder sig retten til at redigere i materialet (i samråd med forfatterne) for at sikre en ensartet kvalitet.

Den 18. september 2002.
En nyhed er kommet til i ErebNyt.

Den 5. september 2002.
Festighederne i Lindenmaar er ebbet ud, og derfor er ErebAltor.dk også tilbage i sine vanlige farver ... indtil næste store begivenhed!

Den 16. august 2002.
Kong Atlas' våbenskjoldLeve den sejrrige Kong Atlas! Til ære for duelsejren vil ErebAltor.dk for en stund stå i kongens farver.
Vil ErebAltor.dk næste gang have sorte sørgerande efter et tragisk dødsfald? Eller stå i blodrødt efter en drabelig opstand? Eller hædrer vi en heltedåd med den pågældende helts farver?
Har I en begivenhed i en af Jeres kampagner som I mener fortjener at blive markeret her på stedet, så skriv til Exarken. (Dette gælder naturligvis også ErebAltor.dk's gæster.) Husk en beskrivelse af den begivenhed, der skal æres, så alle forstår højtideligholdelsen.

Den 8. august 2002.
Der er nyt fra kongeriget Lindenmaar. Kig straks forbi ErebNyt for at læse om de dramatiske begivenheder.

Den 23. juli 2002.
Vågner, vågner Erebs helte, springer op og spænder bælte.... Efter et forsømt forår og en tids sommerdvale begynder rollespilssæsonen nu langsomt at indfinde sig igen. Efterårets rollespil skulle gerne byde på regelmæssige kampagner, så Erebs historiekrøniker igen kan blive fyldt. Med mere spil kommer uden tvivl regeldiskussioner og regelændringer. Alt i alt håber vi at dvaletilstanden er ved at være overstået og vores yndlingshobby igen kan indtage sin trone! Regelforslaget om "Flere besværgelser" er blevet revideret.

Den 7. maj 2002.
Vi er her endnu! Et regelforslag, inspireret af diskussionen i FORUM, er kommet til: Flere besværgelser. Mere magt til magerne! Giv din kommentar i FORUM.

Den 21. marts 2002.
I nogen tid, dvs. siden vi skiftede server, har email-adressen til webmaster ikke fungeret. Den er nu blevet rettet, så kommentarer og kritik kan nå rette vedkommende.

Den 19. marts 2002.
Stilheden har for en tid sænket sig over erebaltor.dk - projekter fra den virkelige verden presser sig på og rollespillet må vige for en tid. Stilheden brydes kun af et par forslag fra FORUM, der nu er havnet i sektionen for regelforslag: Forflytning og Magiskole-erf. & perfekte slag (det er agurketid!).

Den 28. februar 2002.
Erebaltor.dk er nu endelig flyttet til en ny server. Flytningen gav, som alle sikkert har opdaget, nogle problemer - men alt skulle være i orden igen. Den eneste nyhed, bortset fra at vi er tilbage igen, er at prislisterne er blevet opdateret - nu med våben og bygninger!

Den 14. februar 2002.
Så er der kommet et par nye hændelser til i ErebNyt og et enkelt regelforslag: "Mislykket Magi".

Den 12. februar 2002.
Problemerne med menuen skulle være rettet. Hvis den stadig opfører sig underligt er vi meget interesserede i at høre om det - giv lyd på FORUM eller til Exarken.

Den 6. februar 2002.
I et forsøg på at gøre erebaltor.dk mere brugervenlig for de der har netscape-browsere, er menuen ved at blive lavet om. Indtil vores webguru har fået finjusteret sagerne, kan der forekomme enkelte tekniske problemer. Bruger du netscape er vi meget interesserede i at høre hvordan menuen nu fungerer - skriv til Exarken, eller kom med en kommentar i FORUM.

Den 30. januar 2002.
En enkelt nyhed er kommet til i ErebNyt - er baron Artuan af Devorien og Nellike Sølvelver tilbage i Lindenmaar? Læs mere her!

Den 20. januar 2002.
Så bugner "Ereb Altors Største Helte" med nye beskrivelser - bla. Nellike Sølvelver, samt flere konger og en kejser!

Den 18. januar 2002.
Et nyt regelforslag er føjet til vores lange liste: Våbenteknikker. Et forsøg på at indføre våbenteknikkerne fra Krigerens Håndbog, samt et antal andre færdigheder, på en ny måde (OBS! Forslaget er opdateret igen d. 19 januar).

Den 14. januar 2002.
Filarkivet er blevet beriget med et par dokumenter om den mægtige, afdøde mager Kanzaril Coral. Du kan læse om hans baggrund og opvækst, se hans karakterark samt få et indblik i hans magiske forskning. Læs det til inspiration! De Døde Heltes Haller har også fået et nyt medlem, krigeren Björk. Der er endnu ikke nogen "gravskrift", men du kan læse om omstændighederne omkring hendes død her.

Den 12. januar 2002.
Der er kommet nye menupunkter til i Spilledersektionen: Reviderede færdigheder. Her findes information om færdigheder, vi har ændret i forhold til deres beskrivelse i reglerne - samt Rodekassen hvor forslag til regelændringer fra FORUM bliver samlet, så de ikke forsvinder helt i rækken af gamle diskussioner.

Den 8. januar 2002.
Så er der igen nyheder fra Ereb. Gå til ErebNyt og læs om mordbrand i Fristaden og skændige gravrøvere i Asklund.

Den 4. januar 2002.
Et nyt link er tilføjet. Besøg VERDEN HINSIDES - en ny dansk DoD-side! Et godt eksempel på hvordan en hjemmeside kan bruges som samlingspunkt for en rollespilskampagne. Læs om de forskellige eventyrere og få inspiration fra krøniker om tidligere spil.

Den 2. januar 2002.
Der er blevet foretaget en lille opdatering af vores personark i filarkivet - primært af kosmetisk karakter.

Den 1. januar 2002.
Erebaltor.dk ønsker alle sine brugere og besøgende GODT NYTÅR! Med premieren på første del af filmatiseringen af Ringenes Herre, Harry Potter-manien og rygterne om at C.S.Lewis´ Narnia-serie også kommer til filmen, må det siges at fremtiden ser lys ud for fantasy-genren. Mon ikke 2002 bliver året hvor fantasy for alvor når ud til danskerne?

Den 17. december 2001.
Dagen før dagen før.......snart kommer filmen vi alle har ventet på så længe. Indtil da, er der lidt nyt læsestof i filarkivet, en liste med inspiration til nye heltefærdigheder og et "essay" om at bringe mystikken tilbage i magien (læs det her). Har du noget materiale til DoD, som andre måske kunne få glæde eller inspiration af? Har du lyst til at skrive lidt om et aspekt af rollespillet, som du mener er blevet forsømt eller blot kan ændres til det bedre? Så send endelig dit materiale ind til erebaltor.dk!

Den 12. december 2001.
Nogle få forandringer har fundet sted. Kategorien ESSAYS er oprettet under SPILLEDEREN. Her finder man små indlæg, til at sætte tankerne igang omkring forskellige aspekter af vores rollespil/regler. Et nyt regelforslag, At kaste en besværgelse, er tilkommet fra FORUM og en enkelt nyhed, fra belejringen af Torilia, er kommet til i ErebNyt.

Den 10. december 2001.
Så er "Design 2002" live! Velkommen til et nyt, friskt udseende og revideret struktur. Indholdet er bevaret, men det er blevet sorteret mere logisk, håber vi. Designet er udviklet af Torben med mange gode kommentarer fra Susanne og Søren N. Der er lagt vægt på en harmonisk helhed og let navigering, samtidigt med at der er ryddet op og forenklet 'bag kulisserne'. Alt dette skal give et indtryk af, at erebaltor.dk er et levende websted - at det virkelig er "det ultimative opslagsværk om Drakar och Dämoner i Danmark!"

Jeg vil også rose vor webmaster Søren N, der gennem det forgangne år har holdt erebaltor.dk ved lige og sørget for hyppige opdateringer. Lad tankerne flyde tilbage til før denne tid, hvor erebaltor.dk var et flot men statisk websted uden meget liv. Det er lykkedes os alle sammen at gøre erebaltor.dk til et centralt sted i rollespilleres univers - ikke kun os, men også begejstrede gæster, som vi tager godt imod. Læs mere om Design 2002 i FORUM - og sig gerne din mening!
- Venlig hilsen fra Exarken

Den 24. november 2001.
Regelforslaget om initiativ er blevet opdateret.

Den 15. november 2001.
Nyheder om kampene ved Torilia er kommet til i ErebNyt. Efter lang tids problemer lader det nu til at groupcare har fået udbygget deres kapacitet, hvilket medfører at vores FORUM nu fungerer upåklageligt og tillige hurtigt.

Den 23. oktober 2001.
Vores fælles devaluering af erebs møntfod har hastigt fundet bred opbakning. I forbindelse med dette forsøger jeg at samle prislisterne, for alt mellem himmel og jord, i et dokument her på siden. Indtil videre er det blot grundreglernes prislister, men senere kommer bla. våben og bygninger (fra Krigerens Håndbog) også med. Prislisterne findes under Spillederen/Prislister. Bemærk at alle priser er angivet i kobbermønter!

Den 21. oktober 2001.
Regelforslaget om Første hjælp har fået en grundig revision.

Den 9. oktober 2001.
Et nyt regelforslag har set dagens lys: Intelligens opprioritering.

Den 8. oktober 2001.
Der har været kø ved nedgangen til De Døde Heltes Haller, da talrige rollepersoner har sluttet sig til: Joran Argald, Marcus Hvilefeldt og Verdun af Althou.

Den 1. oktober 2001.
For første gang længe er der nu en nyhed i ErebNyt. Året er 618 og området det nordlige Kardien......

Den 21. september 2001.
Regelforslaget om magerforsvar er igen-igen blevet lettere redigeret. Desuden kan PBs spillere nu se hvilke af de nye regler han ønsker at benytte (SPILLEDEREN/REGLER/Peter).

Det lader til at vores FORUM er igang igen............!

Den 20. september 2001.
Et par opdateringer har fundet sted: nyt personark i vores filarkiv og mere information fra vores SLe om hvilke regler de anvender (skriv til mig hvis du ønsker at ændre noget!). Reglerne om magerforsvar har desuden fået tilføjet lidt krydderi!

Den 11. september 2001.
Endnu en helt (Jehan) er kommet til på DoDs Helte.

Den 10. september 2001.
Et nyt "hjælpemiddel" til spillere, der ikke ved hvilke regler de skal forberede sig på at bruge, findes nu under SPILLEDEREN/Regler. Her kan du se hvilke af de nye regler, samt hvilke eventuelle særregler, som netop din SL bruger. Læs og vær forberedt til næste spilaften! Er du SL, så skriv til mig hvilke regler du bruger.

Den 7. september 2001.
Regelforslaget om drogemisbrug har fået tilført forslag fra FORUM og misbrugstabellen er skrevet noget om.

Den 6. september 2001.
Regelforslaget om kampvariationer er blevet let opdateret og et lille forslag om dværgens KP er kommet til, samt resultatet af diskussionen om færdigheden "To våben" fra FORUM.

Den 5. september 2001.
Langsomt vågner erebaltor.dk af sommerdvalen! Det har været nogle meget stille måneder, men nu hvor efteråret kommer, forhåbentlig med masser af godt rollespil, bliver her sikkert mere aktivitet! I særdeleshed nu da alle de nye regler bliver prøvet af - heldigvis med positiv respons indtil videre. Regelforslagene om initiativ og undvige er blevet yderligere opdateret.

Den 11. august 2001.
Miniopdatering af regelforslaget om initiativ.

Den 9. august 2001.
Tak til Hemakiel (den lille djævel) for hans arbejde som webmaster her på siden. Nu er ferien dog forbi og Etin er tilbage igen. Der er idag blevet fortaget et par små rettelser på siden: DoDs Helte har fået tilføjet spillernes navne, denne side om opdateringer har fået et "arkiv" (se nederst på siden) og sidst men ikke mindst er der kommet nye rolleark, klar til de mange nye regler (se i vores FILARKIV).

Den 10. juli 2001.
Nye opdaterede drogemisbrug og udmattelsesbeskrivelser.

Den 18. juni 2001.
På grund af ferie er vores vanlige webmaster i den kommende tid ude af stand til at passe sit webmasterarbejde, så derfor skal indlæg til erebaltor.dk sendes til Hemakiel, som fungerer som fattig erstatning frem til primo august.
Endnu 3 helte er faldet i kampen mod overmagten og denne gang er det ikke ondskaben alene der er årsagen, men nærmere etnisk udrensning. Læs mere om Kah Luuk (Halvork), Oglus Marinus (Halvork) og Sír Teilfard.

Den 6. juni 2001.
Endnu en helt er føjet til den stødt voksende helteliste (DoDs Helte). En lille revision er føjet til regelforslaget om kampvariationer.

Den 4. juni 2001.
Heltelisten har fået talrige nye medlemmer, kig forbi Spilleren/DoDs Helte. Der er også tilkommet en lille opdatering af regelforslaget om initiativ.

Den 2. juni 2001.
To regelforslag er blevet let reviderede (Initiativ og Magiens Farve) og to nye er kommet til (Undvige og Kampvariationer). Disse ændringer og nye forslag er taget fra de mange diskussioner i FORUM.

Den 27. maj 2001.
Tre kommentarer er kommet til helte, der hviler i De Døde Heltes Haller (Eléstian Ànôbahn, Nekan Dureij og Varoél Farnésto). Desuden har DoDs Helte fået endnu et par medlemmer.

Den 23. maj 2001.
En enkelt nyhed er kommet til i Erebnyt (fra Efaros jungle). De Døde Heltes Haller har desuden fået selskab af Tase (ingen kommentar endnu) og så er endnu et regelforslag (eller det der ligner) dukket op - læs det her: Magiens farve.

Den 7. maj 2001.
Der har i en periode været problemer med at bruge vores FORUM (oprette og besvare indlæg etc). Disse problemer skulle være løst nu - viser de sig igen, så skriv straks til Etin@erebaltor.dk.

Den 3. maj 2001.
Heltelisten har fået flere medlemmer. Kun levende helte optages, da de afdøde jo hyldes i De Døde Heltes Haller.

Den 27. april 2001.
Heltelisten er kommet på siden i en foreløbig form, se under Spilleren/DoDs Helte. Kommentarer til udseendet og informationerne modtages gerne i FORUM.

Den 26. april 2001.
Endnu et regelforslag (et gammelt) er lagt til den efterhånden omfattende liste, denne gang om modifikationer på initiativ. En lille revision er desuden fundet sted af forslaget om "Magisk forsvar".
I De Døde Heltes Haller er en sidste kommentar på vejen kommet til hos Katrald Krognos.

Den 20. april 2001.
Et gammelt regelforslag er blevet gravet frem igen til inspiration i debatten om drogemisbrug - se i SPILLEDEREN/Regelforslag. Der er også kommet "gravskrifter" til Hinar Carasmir og Avatar. Der mangler dog stadig en masse kommentarer til personerne i De Døde Heltes Haller, så kig lig forbi og se om dine personer mangler en "gravskrift".

Den 18. april 2001.
Et par små opdateringer har fundet sted. Regelforslaget om vægt af flere rustninger (nævnt i FORUM) er kommet på skrift. En kort tekstbeskrivelse af rummene i filarkivets borg er også blevet lavet. Heltelisten ligger stadig og venter på flere medlemmer, så send navn og antal HP på dine døde/levende helte til mig!

Den 12. april 2001.
En nyhed fra Krilloan er kommet til i ErebNyt og nye personark (gjort klar til udmattelsesreglerne) er lagt i filarkivet.
Erebaltor.dk ønsker alle en god påske!

Den 7. april 2001.
Et antal tegninger over en lille borg (brugt som skurkebolig i en af vores kampagner) er lagt til i vores FILARKIV.

Den 2. april 2001.
Et nyt punkt er kommet til på menuen, nemlig et FILARKIV. Det er tanken at filarkivet efterhånden skal fyldes med regler, eventyrspladser, personark etc. Har du (den ivrige DoD-SL/spiller der læser dette) et eventyr/eventyrspladser eller lignende til DoD, som du mener andre kunne få glæde af, så send det ind til vores FILARKIV - skriv til: Etin@erebaltor.dk. Et nyt link, til en dansk side med DoD-materiale er også kommet til.

Den 1. april 2001.
Små revideringer i hhv. "Magisk forsvar" (et par punkter er kommet til) og i SPILLEDEREN/Regler. Et nyt regelforslag har set dagens lys: "KropsPsyke" (lidt ekstra godt til magerne).

Den 28. marts 2001.
Regelforslaget om "Stridskunst" er blevet revideret. Det har nu en liste over alle komponenter (også et par nye i forbindelse med stavkamp) - find det under SPILLEDEREN/Regelforslag! Der er også kommet et forslag til regler om "Drukning" (se i samme sektion). Når vi har tilstrækkeligt med nye, gennemspillede regler vil der blive fremstillet et "kompendie" af disse, som kan downloades!
De Døde Heltes Haller har fået endnu en beboer, atter en mager (farligt job): Adriane.

Det går mildt sagt lidt sløvt med helte til vores kommende "Hall-of-Fame", find nu lige jeres helte (døde som levende) frem og indsend navn og antal HP!

Den 24. marts 2001.
Regelforslaget om "Magisk forsvar" er kommet på. Kig forbi SPILLEDEREN/Regelforslag.

Den 22. marts 2001.
En enkelt nyhed fra 620 e.O. En del forslag til regelændringer er efterhånden fremme, kig ind på FORUM og giv dem en kommentar på vejen. Der samles information til en helte Hall-of-Fame. Har du en helt (død eller levende) så skriv ind med navn og antal HP!

Den 21. marts 2001.
En tilføjelse er kommet til i SPILLEDEREN/Regelforslag-sektionen. Et forslag til regler om "Udmatning"!

Den 19. marts 2001.
X-TRA, X-TRA ... READ ALL ABOUT IT! Det er en stor fornøjelse her på erebaltor.dk at kunne præsentere sidens hidtil største og sikkert mest spændende rollespilsdokument: Mørkemageren, Hertugdræberen og Niddingen Avatars dagbog!!!! Her afsløres på omkring 100 sider hvorledes denne mystiske personlighed har taget verden (og et antal større eller mindre helte) ved næsen! Snyd ikke dig selv for dette pragtfulde dokument - gå direkte til Spilleren/Krøniker-sektionen, hent det hjem og læs! Måske er også din karakter blandt de der er ført bag lyset!

Af andre små-ændringer kan nævnes at Regel-sektionen nu er kommet i brug. Dog ikke som oprindelig tænkt til regler vi alle har vedtaget. Fælles regler, med dertil hørende afstemninger og what-not, hører nok fortiden til (med mindre der kommer en ny konflux!). I stedet bruges regel-sektionen til at beskrive de små-regler som de enkelte SLere tillægger sig under vejs. Find inspiration og skriv ind med dine egne særlige regler!

En enkelt nyhed fra 617 e.O. har også lige sneget sig med......

Den 9. marts (igen-igen) 2001.
Så er FORUM blevet lavet om så alle har adgang til at benytte det! Det er nu ikke længere nødvendigt at logge på, da det fungerer som en gruppe der er åben for alle. Vi har desuden fået vores counter tilbage, den sidder diskret nederst på denne side, så det bliver muligt at se om vi egentlig har nogle "udenbys" besøgende.
Der er begyndt at komme lidt liv i De Døde Heltes Haller (hæ, hæ). Et antal nye personer er kommet til (de mangler dog stadig kommentarer): Avatar, Harkon Nordstjerne, Ien og Letinia. Følgende personer har fået en "gravskrift": Cassandra, Skt. Castor og Tirban. Der mangler dog stadig mange gravskrifter!
Sidst men ikke mindst er der på Gæster/Links kommet et link til DoD Logen - en anden dansk DoD-kampagne-hjemmeside. Kig forbi!

Den 5. marts 2001.
Så er en side om Erebs geografi og landegrænsers udvikling fra 612-620 e.O. kommet på siden i "SPILLEDEREN". Det er her også muligt at se placeringen af Kongeriget Lindenmaar, hvor bla. gårsdagens nyheder stammer fra.

Den 4. marts 2001.
Frygtelige nyheder i Erebnyt! Helten Harkon Nordstjerne er omkommet! Mørkemagen Avatar afsløret som nidding (og ligeledes omkommet)! Desuden er listen over heltefærdigheder i SL-sektionen nu blevet opdateret, så den skulle være korrekt!

Den 24.februar 2001.
En enkelt nyhed fra Kardien i 617 e.O. er kommet til i Erebnyt. Er der optræk til krig om hertugdømmet Inmark?

Den 6.februar 2001.
Erebnyt bugner af nyheder. Hvad sker der i Marsklandet? Hvad er los i Krilloan?

Den 28.januar 2001.
Erebnyt er blevet opdateret med nyheder fra 617 e.O.

Den 23.januar 2001.
Et par kosmetiske detaljer er blevet ændret. Groupcare er kommet til at hedde FORUM (det så pænere ud med et kort navn) og sub-sub-menuerne har fået mindre skriftstørrelse. Desuden er vores favicon blevet ændret. Et favicon er det lille icon, der står på menulinien og som du ser hvis erebaltor.dk er tilføjet blandt dine "foretrukne" sider. Hvis du stadig blot ser det kedelige standardsymbol, så gør følgende: Slet erebaltor.dk fra dine "foretrukne" sider. Ryd din "cache", dvs. gå ind under Funktioner/Internetindstillinger og tryk her på "slet filer" og "ryd oversigt". Hvis du herefter tilføjer erebaltor.dk til de "foretrukne" sider, kan du se vores favicon! Ved at holde højre museknap nede, når erebaltor.dk er markeret under de "foretrukne", kan du trække iconet op i menulinien, hvor det herefter vil findes når du besøger din favorit-rollespilsside! Hvis du laver en short-cut til erebaltor.dk på skrivebordet, kan iconet ses i en større version (tak til Torben).

Den 22.januar 2001.
Den rivende udvikling på erebaltor.dk er ikke til at stoppe. Vores diskussionsFORUM - groupcare - er nu blevet integreret her på siden, tillige med oversigten over arrangementer (Kalender). Desuden er krønikerne blevet beriget med "Historien om Thomas og kampen mod Mørkets Hjerte"! Læs straks den spændende historie!

Den 18.januar 2001.
Så har erebaltor.dk igen fået nyt udseende - en jævnligt tilbagevendende begivenhed. Denne gang håber vi, at formen bliver mere permanent og forhåbentlig afspejler ønsket om en enkel og funktionel samlingsplads for vores eskapader i Drager og Dæmoners vidunderlige verden. Et STORT TAK skal lyde til Torben for hans hjælp ud i html-programmeringens finurligheder samt kritiske syn på opbygningen af hjemmesider!
Opdelingen i en spiller- og en spillederdel skal selvfølgelig ikke tages alt for bogstaveligt. Det er tanken, at beskrivelser af og om vores alternative personligheders oplevelser hører hjemme i spillersektionen, mens spilledersektionen fyldes med regler, regeldiskussioner og information, der er nødvendig for at spillederne på passende vis kan administrere at "deles" om vores fælles verden. De forskellige afdelinger vil blive passet og plejet af et webmaster-team, hvis ansvarsområder snart vil blive tydeliggjort.
I forbindelse med udformningen af de nye sider er der muligvis gået en del information tabt. Alle opfordres derfor til at besøges "De Døde Heltes Haller", for der at undersøge om der mangler tekst om deres afdøde personligheder. Forslag om emner I mener hører hjemme på erebaltor.dk, måske en oversigt over igangværende kampagner e.l., modtages gerne.
Et håb for den nære fremtid er, at vores diskussionsforum på groupcare kan blive integreret på erebaltor.dk, således at alt er samlet på et sted.